ŽUPAN BAJS I MINISTRICA TRAMIŠAK O PROJEKTIMA BBŽ VEZANIM UZ RAZVOJNI SPORAZUM VLADE RH I ŽUPANIJA SJEVERNE I SREDIŠNJE HRVATSKE

 ŽUPAN BAJS I MINISTRICA TRAMIŠAK O PROJEKTIMA BBŽ VEZANIM UZ RAZVOJNI SPORAZUM VLADE RH I ŽUPANIJA SJEVERNE I SREDIŠNJE HRVATSKE
Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs sa suradnicima održao je danas radni sastanak u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije s ministricom regionalnog razvoja i fondova Europske unije Natašom Tramišak.
Tema radnog sastanka bila je vezana uz završna usklađivanja i prijedloge razvojnih projekata Bjelovarsko-bilogorske županije koji čine sastavni dio Razvojnog sporazuma kojeg će odobriti Vlada Republike Hrvatske.
Naime, potpisivanje Razvojnog sporazuma s Vladom Republike Hrvatske kojeg će uz našu županiju supotpisati još četiri županije središnje i sjeverne Hrvatske vezano je uz novo proračunsko razdoblje Europske unije i provođenje kapitalnih projekata.
Riječ je o dokumentu koji je ključan za prijavu i odobravanje velikih razvojnih projekata na početku novog proračunskog razdoblja Europske unije te za daljnje provođenje strateških projekata unutar samih županija. Također, navedeni Sporazum bit će pridružen Razvojnom sporazumu za Slavoniju, Baranju i Srijem.

Komentiraj - znaš da želiš :)

BBŽ Novosti

Povezani članci