Uskoro kreću prijave za male i mlade poljoprivrednike mjere 6.1.1 i 6.3.1

 Uskoro kreću prijave za male i mlade poljoprivrednike mjere 6.1.1 i 6.3.1
Uskoro kreću novi natječaji za MJERE 6.3.1 i 6.1.1. 🐄🚜
Na e-Savjetovanju dostupni su nacrti natječaja za potpore 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” i 6.1.1. “Potpora mladim poljoprivrednicima”.
Nacrt natječaja za tip MJERE 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” ima svrhu pomoći malim poljoprivrednim gospodarstvima u njihovu prijelazu na tržišno orijentiranu proizvodnju, održivom razvoju, uključenje članova gospodarstva u rad na poljoprivrednom gospodarstvu i zaradu dovoljno prihoda za dostojanstven život za ostanak na ruralnom području čime se pridonosi smanjenju nezaposlenosti na ruralnom području.
Nacrt natječaja za tip MJERE 6.1.1. “Potpora mladim poljoprivrednicima”, ima svrhu pomoći mladim poljoprivrednicima koji posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine, a planiraju financirati mnogobrojne aktivnosti (npr. kupnja poljoprivredne mehanizacije, strojeva i opreme, kupnja domaćih životinja, višegodišnjeg bilja, sjemena i sadnog materijala višegodišnjeg bilja, kupnja, građenje ili opremanje zatvorenih i zaštićenih prostora i objekata, podizanje novih i restrukturiranje postojećih).
Planirate li se prijaviti ili Vam je potrebno više informacija, kontaktirajte nas i pripremite svoj projekt na vrijeme.
Kontakt: 091 726 0026 Miroslav ili mail: miroslav@hemiconsulting.hr

Komentiraj - znaš da želiš :)

BBŽ Novosti

Povezani članci